torsdag 29 januari 2009

Stadsbiblioteket

På måndag 2/2 klockan 18 pratar jag om och visar bilder ur min kommande bok "Allt jag rör vid försvinner" på Göteborgs Stadsbibliotek, i poesihörnan. Och så kommer Pontus Lundkvist visa film och Nanna Johansson prata om sin nya bok "Fulheten".

fredag 9 januari 2009

Den lyckligaste dagen

För några veckor sedan gjorde jag klart min senaste serie, "Den lyckligaste dagen". Den kommer antagligen vara med i nästa nummer av Galago, som kommer nu i vår. Här kan ni se en sida ur den.

2009 verkar bli ett bra år. I april släpper jag som sagt seriealbumet "Allt jag rör vid försvinner", ungefär runt den tiden kommer jag även börja ha med en ny serie i Arbetaren, som kommer gå i ett par månader. I höst släpper jag en novellsamling på Ordfront.
Det kommer även komma en massa andra grymma saker under året, på seriefronten till exempel "Trollkungen" av Kolbeinn Karlsson och "A drifting life" av Yoshihiro Tatsumi, Wes Andersons animerade långfilm "The Fantastic Mr Fox" har premiär, Antony and the Johnsons och Kartellen släpper skivor, Andreas Malms bok "Fear of a Muslim planet" ges ut och så kommer ju GTA IV-tillägget "Lost and damned".