lördag 31 oktober 2009

Faktum

I nya numret av Faktum, hemlösas tidning i Göteborg, har jag med första delen av en berättelse som heter "Förändringar". Den handlar om en man på samhällets botten som en morgon vaknar med en stomipåse fastopererad på magen, utan att han kan minnas vad som hänt. Snart visar det sig att fler hemlösa runt om i staden har blivit utsatta för liknande modifikationer...
"Förändringar" är ett samarbete mellan mig och fotografen Mario Prhat.


måndag 26 oktober 2009

FIB

Kolla in nya numret av Folket i Bild om ni vill läsa en intervju med mig. De publicerar även ett par seriesidor, bland annat "Vad hände egentligen med Ulrica Schenström?".


fredag 23 oktober 2009

Fildelning 3.0

Inför mitt föredrag om politiska serier på Amalthea bokkafé hittade jag den här opublicerade godbiten, som jag skapade delvis som en reaktion på Ordfronts samarbete med nyliberalerna på Timbro. Av någon anledning refuserades serien av Ordfront Magasin, men här har ni den i alla fall; "Nästa års osmakligheter".


tisdag 20 oktober 2009

Jag är ingen talare, men...

För några veckor sedan invigningstalade jag vid avtäckningen av Ektas affisch till Göteborgs filmfestival. Det var en ganska bisarr upplevelse, komplett med en ostronätande Roy Andersson i publiken. Om ni är intresserade kan man nu läsa mitt tal på filmfestivalens hemsida.




onsdag 14 oktober 2009

Malmö

Nu på lördag den 17/10 klockan 15 pratar jag om mina politiska serier (t.ex. Proffsdemonstranten, Chefen, Motståndarna med flera) på bokkaféet Amalthea i Malmö. Adressen är Kristianstadsgatan 41 C.


torsdag 8 oktober 2009

Hufvudstadsbladet

Här är en intervju med mig i finländska Hufvudstadsbladet.

tisdag 6 oktober 2009

Recension på Bokhora

Nu har Jessica Björkäng på bloggen Bokhora recenserat Det händer här. Hon skriver bland annat att boken innehåller "rätt hemska, men vardagliga, berättelser om fyra svenska ungdomar där inlevelseförmågan med dem är total. Man grips verkligen av deras öden och jag kommer på mig själv att tänka på dem långt efter att jag läst ut boken (...) Hoppas att övergången till romanformatet gör att fler får upp ögonen för honom."