måndag 27 juni 2011

Propaganda

Syndikalistiska Ungdomsförbundet i Stockholm driver en kampanj mot osäkra anställningar och bemanningsföretag. Som en del av detta har de tryckt upp ett fansin med min serie "Chefen" som ska delas ut på gymnasieskolor runt om i stan. "Chefen" gick i Arbetaren 2007 och handlar om några anställda på ett callcenter som går samman och bildar en fackklubb, vilket snart leder till öppen strid med deras chef Hasse Brändmark.


tisdag 21 juni 2011

Några foton från Crack

Här är några foton från seriefestivalen Crack i Rom. Stort tack till Valerio, MP5, Giusy och Chantal för deras gästfrihet och vänlighet. Tack även till Federico och Sebastian som gjorde den italienska respektive engelska översättningen av "Partitur i D-moll".












måndag 20 juni 2011

I stundens hetta

Nyligen inträffade tioårsjubileet av Göteborgshändelserna. I antologin "I stundens hetta – Svarta block, vita overaller och osynliga partier" har redaktören Mathias Wåg samlat texter om det decennium som passerat. I boken medverkar grupper som Class War, Osynliga partiet, CrimethInc och Disobbedienti och personer som Kajsa Ekis Ekman, Kim Müller och Michael Hardt. Samt jag själv med en illustration!
Läs mer om boken och beställ den här.


söndag 12 juni 2011

På italienska

Nästa vecka börjar den italienska seriefestivalen Crack, som hålls på det sociala centret Forte Prenestino. I samband med detta ger festivalens eget förlag ut en liten bok med min och Hanna Peterssons serie "Partitur i D-moll" översatt till italienska.