torsdag 28 november 2013

Turteatern

Nästa år sätter Turteatern i Stockholm upp pjäsen Begränsat utrymme, baserad på några av mina serier från böcker som Hur vi ser på varandra och Tidigt på morgonen.

"Vi berättar en samling märkliga historier om människor det på olika sett går snett för. Inspirerade av den tecknade estetiken och med en absurd humor gör vi en tämligen brutal dockteater för vuxna. Med hjälp av fiktionen rör vi oss i tankar kring makt och sexualitet."

Premiär 14 februari 2014

måndag 18 november 2013

Stora Sören och Lilla Limpan

Här är den färdiga affischen till föreställningen Stora Sören och Lilla Limpan som teatergruppen Banditsagor kommer börja spela i Skåne i januari 2014. Föreställningen kommer utgå från en modern folksaga som jag skrivit och rikta sig till barn i åldrarna sex till nio.

onsdag 13 november 2013

Releasefest i Göteborg

På fredag är det releasefest för Korrespondensteorin i Göteborg, på Galleri Oro, Karl Johansgatan 146, mellan 19:30 och 01.
Live: Tentakel. Dessutom dj:s, bar och uppläsning av författaren.
Passa på att köpa boken till ett billigt pris!



måndag 11 november 2013

Boken släppt!

Nu är min novellsamling Korrespondensteorin släppt.
Sjutton texter om bland annat handikappskonst, antifascism, Jean Genet, kvinnlig vänskap, Göteborgsandan, kroppsliga sekret, psykvården och det svenska försvarets förfall. Gränsen mellan fakta och fiktion är flytande och knivskarp på samma gång.
Förord av Pär Thörn och illustrationer av konstnären Ekta.
Beställ den från exempelvis Adlibris.