torsdag 31 oktober 2013

Releasefest

Fredagen den 8/11 är det releasefest för min bok Korrespondensteorin på Larrys Corner, Grindsgatan 35 i Stockholm. Uppläsningar av mig och Tommy Sundvall, dryck, musik och möjlighet att köpa boken billigt. Klockan 18-00. För mer info, kolla in eventet på Facebook.


måndag 28 oktober 2013

Riv alla tempel

I mars 2014 släpps min debutroman Riv alla tempel på Atlas förlag. Den handlar om styrketräning, steroider och urspårade manliga kroppsideal. Läs ett utdrag i nättidskriften Ett lysande namns nya temanummer om manlig kroppskultur.

söndag 27 oktober 2013

Amaltheas litteraturpris

Igår var jag nere i Malmö och mottog bokcaféet Amaltheas litteraturpris för Smålands mörker. En stor ära!



fredag 25 oktober 2013

Banditsaga

Jobbar på en affisch till ett kommande samarbete med Banditteatern i Malmö.


onsdag 23 oktober 2013

CLP

Jag medverkar i nya numret av Const Literary (P)review med en text som handlar om en förfalskning av den gamle kommunistledaren Frank Baudes memoarer. Läs mer om tidningen och hur du kan få tag på den här.



fredag 11 oktober 2013

Antologi

Jag medverkar i nysläppta antologin Ordningen upprätthålls alltid, där diverse serietecknare illustrerat kriminalnoveller signerade författaren Pär Thörn. Bland övriga medverkande märks Ruben Dahlstrand och Pontus Lundkvist. Köp boken här.




onsdag 2 oktober 2013

Galago # 112

I nya numret av Galago medverkar jag med min akvarellserie "Jag är ingen", som handlar om en svensk-rysk fånge och hans tatueringar.